Dạ House | Gerira Architects

0 918

- Advertisement -

Dạ House | Gerira Architects

PROJECT INFORMATION

  • Project name: Da House
  • Location: Binh Duong province, Vietnam
  • Land area: 530m2
  • Construction area: 135m2
  • Design company: Gerira Architects
  • Architect: Tran Vu Dinh Duy
  • Implementation duration: 1 year
  • Photo: Hoang Le

Da House is an interesting place to many people – especially those who watched the Parasite film which achieved 4 Oscar awards in 2020 thanks to its similarity to Park villa in this film. Taking outstanding advantages of the area, architects have created a high interaction space with nature but still ensured coziness for a family of two generations.
The project is a family’s open living space built on a large plot of land and designed to facilitate the air circulation inside the house. The large lawn is both a place for children to play and a place to gather with relatives and friends on weekends. The interaction between people and people, people with the surrounding environment is one of the preferred factors while designing this house. A lake full of water in front of the house blurs the boundary between nature and human beings. It also blows the fresh wind to the house dispelling the heat of hot summer days. The lake becomes an interesting accent that makes Da House not only a fresh staying place but also an ideal relaxing place for its homeowners.

Dạ House | Gerira Architects

- Advertisement -

Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects

- Advertisement -

Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects
Dạ House | Gerira Architects

Please see the pictures below:

- Advertisement -

Recommended Reading: Refresh Your Home With Blue Color

Posting: Lucy Nguyen

Source: Archdaily

- Advertisement -

Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept